Ifall du bara vill förnya din prenumeration genom att köpa en produktnyckel utav oss så kan du lägga en beställning via hemsidan, välja Fraktsättet Hämta varorna i vår butik i Lund för att slippa betala frakt. Skriv sedan ett meddelande i rutan precis under Fraktsätt att ni önskar få produkten skickad till er via e-post. På detta viset får ni nyckeln snabbare och kan förnya er prenumeration ett år till.

Installera F-Secure eller Norton Security för första gången
Du kan beställa precis som i förklaringen ovan, då sänder vi produktnyckel och nerladdningslänk för programmet till din e-postadress.

Om du redan köpt Norton Security eller F-Secure så hittar du nerladdningslänkarna här:

Norton Security - du måste logga in på www.norton.com med ditt Norton-konto och därifrån ladda ner programmet.

F-Secure Internet Security - kan laddas ner genom att klicka här.