• Om du har tillgång till Windows på din dator och vill återställa för att börja om på nytt så söker du efter HP Recovery Manager och startar programmet.
  • Om du inte kommer in i Windows överhuvudtaget så trycker du på tangenten F11 upprepade gånger under uppstart av datorn när HPs logotyp visas på skärmen.
  1. Klicka på Felsök och välj sedan HP Recovery Manager. (Utseendet på HP Recovery Manager kan variera beroende på datormodell och konfiguration)
  2. Under Hjälp klicka på Windows-återställningsmiljö.
    1
  3. Klicka på OK. Datorn startas om i Windows återställningsmiljö.
    2
  4. Klicka på Felsök.
     3
  5. Klicka på Recovery Manager.
     5
  6. Välj Återställ utan att säkerhetskopiera filer och klicka på Nästa.

7. Läs igenom informationen om Systemåterställning. När du är klar så klicka på Nästa.
  8. Nu kommer datorn förberedas för en fabriksåterställning.
  9. När förberedelsen är färdig så klicka på Fortsätt.
  10. Nu är återställningen igång och du följer eventuella instruktioner på skärmen.
    OBS! Stäng inte av datorn eller avbryt återställningen. OBS!